Zaterdag 4 september: Vogelwaarde-Oud Feyenoord

Hét hoogtepunt van het 75-jarig jubileum wordt de wedstrijd van het 1e elftal tegen Oud-Feyenoord. Om 19.00 uur is de aftrap op ons sportpark!

Selectie Oud-Feyenoord

De selectie van Oud-Feyenoord bestaat uit circa twintig voormalig Feyenoord-spelers. Oud-Feyenoord speelt al jaren wedstrijden door bijna het hele land tegen diverse clubs en gelegenheidselftallen op allerlei niveaus. Het is een hechte selectie met clubhelden uit een rijk verleden. Het team heeft zich onlangs versterkt met een aantal spelers van een jongere generatie, onder wie Pierre van Hooijdonk, Paul Bosvelt, Kees van Wonderen, Royston Drenthe en Patrick Paauwe.

Selectie Oud Feyenoord

1. Pascal Bosschaart
  2. Edwin de Graaf
  3. Andwelé Slory
  4. Leonardo dos Santos Silva
  5. Patrick Paauwe
  6. Edwin van Zwieteren
  7. Ali Boussaboun
  8. Danny Kalden
  9. Gill Swerts
  10. Ben Wijnstekers
  11. Peter Houtman
  12. Regi Blinker
  13. Glenn Loovens
  14. Henk Vos

Kaartverkoop start in augustus

Wil jij graag bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Vanaf augustus kun je voordelig je kaartjes online of bij een van de voorverkoopadressen kopen. Kaarten kosten in de voorverkoop € 5. Op de wedstrijddag betaal je aan de kassa € 7,50.