Zaterdag 4 september 2021

15.00 – 17.00 uur

Jubileumreceptie

Tijdens de jubileumreceptie vinden een aantal officiële momentjes plaats en proosten we op 75 jaar VV Vogelwaarde. 

15.00 – 17.00 uur

Reünie veteranen

De voormalige veteranen van VV Vogelwaarde komen bijeen om samen terug te blikken op 75 jaar VV Vogelwaarde. 

17.00 – 18.00 uur

Oud Vogelwaarde – Oud Hontenisse

Dé derby van de voormalige gemeente Hontenisse mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het 75-jarig jubileum van onze vereniging. Hét moment om oud coryfeeën van Vogelwaarde en Hontenisse nog een keer in actie te zien. 
Meer informatie

17.30 – 18.30 uur

Vogelwaarde VR1 – Oud Vogelwaarde VR

De dames van VV Vogelwaarde nemen het tijdens het jubileum op tegen een selectie van oud speelsters. En dat zijn er stiekem – na 18 jaar vrouwenvoetbal op Vogelwaarde – heel wat! Een mooie reünie tijdens dit jubileum!

19.00 – 20.30 uur

Vogelwaarde – Oud Feyenoord

Hét hoogtepunt van het 75-jarig jubileum wordt de wedstrijd van het 1e elftal tegen Oud-Feyenoord. Oud-Feyenoord is een hechte selectie met clubhelden uit een rijk verleden. Het team heeft zich onlangs versterkt met een aantal spelers van een jongere generatie, onder wie Pierre van Hooijdonk, Paul Bosvelt, Kees van Wonderen, Royston Drenthe en Patrick Paauwe. 
Meer informatie & tickets

21.00 – 00.00 uur

Afterparty met DJ Fabian

Hij is één van de beste Nederlandse Party DJ’s en een bekend gezicht achter de draaitafels in Zeeland: DJ Fabian Rijckaert! Deze prettig gestoorde partyjock weet er met zijn verrassende platenkeuze altijd een feestje van te maken. Alle muziekstromen komen terug. Wees gewaarschuwd: stil zitten is geen optie!