Selectie Oud Feyenoord bekend

De selectie van Oud Feyenoord voor de wedstrijd tegen Vogelwaarde is bekend! Zaterdag 4 september reist een mooie mix van oud coryfeeën en Feyenoorders uit een recenter verleden af naar Vogelwaarde. Op het namenlijstje zien we onder andere 36-voudig international Ben Wijnstekers (die in 1985 met Feyenoord 1 al eens Vogelwaarde bezocht) terugkomen, net als NAC Breda-trainer Edwin de Graaf en bekende namen als Pascal Bosschaart, Patrick Paauwe, Peter Houtman, Henk Vos, Regi Blinker, Andwelé Slory en Ali Boussaboun. Het team wordt bijgestaan door een technische staf, bestaande uit Arjan van der Plas, Peter Brunings en Hans Venneker.

Selectie

1. Pascal Bosschaart
  2. Edwin de Graaf
  3. Andwelé Slory