Coronamaatregelen en huisregels

Onze jubileumactiviteiten kunnen gelukkig, onder voorwaarden, doorgaan. Zo is de eindtijd beperkt tot 00.00 uur, is een coronatoegangsbewijs verplicht en vinden de feestavonden plaats in een open tent. Wij vragen je vriendelijk om je aan onderstaande regels te houden:

Coronamaatregelen

• Bij toegang tot het sportpark moet je bij alle jubileumactiviteiten een legitimatiebewijs tonen en een geldig coronatoegangsbewijs (CoronaCheck App of papieren coronabewijs) laten zien. Dit geldt voor bezoekers van 13 jaar en ouder.
  • Bezoekers hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren.
  • Bij binnenkomst vragen wij u uw contactgegevens achter te laten voor eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD. Dit is niet verplicht.
  • We laten maximaal 750 bezoekers toe.
  • De avondactiviteiten eindigen om 00.00 uur.
  • Conform het overheidsadvies vragen we bezoekers om 5 dagen na het evenement uit voorzorg een coronatest te doen.

Huisregels

• Toegang tot het terrein vindt enkel plaats via de hoofdingang met toegangspoort.
  • Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico.
  • Indien je het terrein verlaat, kun je niet meer terug op het terrein.
  • Richtlijnen en verzoeken van de organisatie dienen te allen tijde opgevolgd te worden.
  • Alcohol wordt enkel geschonken aan personen van 18 jaar en ouder. Zij ontvangen een polsbandje.
  • Bezoekers die worden betrapt met drugs worden per direct van het terrein verwijderd.
  • Voor de jubileumwedstrijd Vogelwaarde – Oud Feyenoord is een geldig entreeticket vereist.
  • De overige activiteiten zijn gratis toegankelijk.
  • De activiteiten op zondag zijn alleen voor jeugdleden en leden van VV Zaamslag die uitkomen in de samenwerkingsteams.