Zondag 16 mei 2021

De jubileumzondag staat in het teken van de jeugd. Die dag staat er voor al onze jeugdleden een grote Jong United voetbalclinic op het programma. Het belooft één groot voetbalfeest te worden met een hoog fun-gehalte!

10:00 – 12:00 uur

’s Ochtends krijgen de pupillen een 2 uur durend voetbalprogramma voorgeschoteld. Van denkspelletjes tot afwerken, van coördinatie tot dribbelen, tot voetbalgolf, tot het bekende gatendoekspel. Na afloop krijgen alle jeugdleden een speciaal voetbaldiploma.

13:00 – 15:00 uur

Om 13.00 uur trapt de oudere jeugd af. Ook zij krijgen een uitdagend spelcircuit voorgeschoteld.

Supporters welkom!

Papa’s en mama’s en andere supporters zijn natuurlijk van harte welkom! De feesttent is ook zondag geopend. Voor de kleinste kids staat er een springkussen.