Zaterdag 15 mei: Vogelwaarde-Oud Feyenoord

Hét hoogtepunt van het 75-jarig jubileum wordt de wedstrijd van het 1e elftal tegen Oud-Feyenoord. Om 19.00 uur is de aftrap op ons sportpark!

Selectie Oud-Feyenoord

De selectie van Oud-Feyenoord bestaat uit circa twintig voormalig Feyenoord-spelers. Oud-Feyenoord speelt al jaren wedstrijden door bijna het hele land tegen diverse clubs en gelegenheidselftallen op allerlei niveaus. Het is een hechte selectie met clubhelden uit een rijk verleden. Het team heeft zich onlangs versterkt met een aantal spelers van een jongere generatie, onder wie Pierre van Hooijdonk, Paul Bosvelt, Kees van Wonderen, Royston Drenthe en Patrick Paauwe.

Benieuwd wie er op zaterdag 15 mei aan de aftrap verschijnen in Vogelwaarde? Houd onze site in de gaten!

Kaartverkoop start in januari

Wil jij graag bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Vanaf januari kun je voordelig je kaartjes online of bij een van de voorverkoopadressen kopen. Kaarten kosten in de voorverkoop € 5. Op de wedstrijddag betaal je aan de kassa € 7,50.