Zaterdag 15 mei 2021

15.00 – 17.00 uur

Jubileumreceptie

Tijdens de jubileumreceptie vinden een aantal officiële momentjes plaats en proosten we op 75 jaar VV Vogelwaarde. De uitnodigingen voor de jubileumreceptie gaan begin april de deur uit. 

16.00 – 17.00 uur

Oud Vogelwaarde – Oud Hontenisse

Dé derby van de voormalige gemeente Hontenisse mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het 75-jarig jubileum van onze vereniging. Hét moment om oud coryfeeën van Vogelwaarde en Hontenisse nog een keer in actie te zien. 
Meer informatie

17.30 – 18.30 uur

Vogelwaarde VR1 – ADO Den Haag Beloften VR

De dames van VV Vogelwaarde nemen het tijdens het jubileum op tegen de beloften dames van ADO Den Haag! Het team van trainer Stephan Vos komt uit in de Topklasse en is hofleverancier voor het 1e dameselftal van ADO, dat uitkomt op het hoogste profniveau.
Meer informatie

19.00 – 20.30 uur

Vogelwaarde – Oud Feyenoord

Hét hoogtepunt van het 75-jarig jubileum wordt de wedstrijd van het 1e elftal tegen Oud-Feyenoord. Oud-Feyenoord is een hechte selectie met clubhelden uit een rijk verleden. Het team heeft zich onlangs versterkt met een aantal spelers van een jongere generatie, onder wie Pierre van Hooijdonk, Paul Bosvelt, Kees van Wonderen, Royston Drenthe en Patrick Paauwe. 
Meer informatie & tickets

21.00 – 01.00 uur

Afterparty met DJ Fabian

Hij is één van de beste Nederlandse Party DJ’s en een bekend gezicht achter de draaitafels in Zeeland: DJ Fabian Rijckaert! Deze prettig gestoorde partyjock weet er met zijn verrassende platenkeuze altijd een feestje van te maken. Alle muziekstromen komen terug. Wees gewaarschuwd: stil zitten is geen optie!