Vrijdag 14 mei: Grote feestavond met Woodworks!

Het is inmiddels een gevestigde naam in Zeeland: Woodworks! De muzikale duizendpoot Hans van der Werf en zijn wisselende bandleden staan altijd garant voor een feestje! 14 mei zetten ze samen met Feest DJ Rick Vogelwaarde op z’n kop! Het feest begint direct na het (oud-)ledentoernooi, omstreeks 21.00 uur in de feesttent. Gratis entree!

Hout werkt!

Woodworks begon als akoestische band met rock covers uit de jaren 90 tot en met nu, aangevuld met een flinke dosis vrolijke folkmuziek. Het repertoire is inmiddels flink uitgebreid: geen cover is de band van frontman Hans van der Werf te gek. Van Johnny Cash t/m Michael Jackson, van The Dubliners t/m Nirvana, alles kan op 14 mei voorbij komen!

Feest DJ Rick

Als opwarmer van Woodworks (en afsluiter van de avond!) heeft de organisatie de lokale Feest DJ Rick weten te strikken. Als Rick achter de decks staat, kun je een strakke mix verwachten met de vetste danceplaten, gierende carnavalskneiters en een flinke dosis Moombathon. Feesten tot je neervalt!