7 vs 7 Toernooi XXL

Op Hemelvaartsdag vindt het 7 vs 7 wijken- en vriendentoernooi plaats bij VV Vogelwaarde. Vele (carnavals)verenigingen, wijken, families en vriendengroepen uit de regio weten telkens weer de weg naar het toernooi te vinden. Vanwege het jubileum pakken we dit jaar extra groots uit!

Wijkentoernooi XXL

Opzet toernooi

De opzet van het wijkentoernooi is als vanouds. De teams spelen elk met z’n zevenen (waarbij twee vrouwelijke spelers verplicht zijn) op een half veld. De aanvang van de wedstrijden is rond 12.00 uur. Het toernooi duurt tot circa 17.00 uur, waarna de prijsuitreiking volgt. Tussen de wedstrijden door kan men de honger stillen door een overheerlijk broodje hamburger te nuttigen. In de feesttent kun je onder het genot van een drankje tot rust komen en genieten van de andere wedstrijden. Daarnaast is er volop vermaak voor de kids (schmink + springkussen).

Aanmelden

Strijd jij mee om de prachtige beker en eeuwige roem? Meld je team snel aan door onderstaand formulier in te vullen! Deelname is gratis. Een week voorafgaand aan het toernooi ontvang je de laatste praktische informatie, speelschema’s en reglementen.

Hopelijk kunnen we weer op veel verenigingen, families, vriendenclubs of wijken rekenen!